2008. december 19., péntek

Nano Silverről bővebben

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47

A teremtő megalkotta, az ember tökéletesítette

Mi az Ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat, melyet egy nagyobb darab, igen nagy tisztaságú, úgynevezett Quadrát ezüstből és megtisztított, esetünkben ultratiszta vízből, elektrolízissel állítanak elő, laboratóriumi hátérrel, speciális elektromos berendezéssel. Kolloidnak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nm (nanométer) közé esik.

A rendkívül tiszta, elektromos töltés nélküli vízben, nano méretű, azonos töltésű ezüst részecskék találhatók, melyek azonos töltésüknél fogva állandó mozgásban vannak és egymást taszítják. Töltésvesztésük miatt - ami természetes folyamat - fokozatosan csökken a hatékonyságuk, tehát nem lehet korlátlan ideig használni őket. Felbontást követően, 90 nap elteltével a pozitív töltésű ezüst részecskék lassan veszítenek töltésükből mozgásuk lassul és gyengül a hatékonysága

A kolloidált ezüst az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.

Történelem és kutatások

Az ezüst gyógyító hatásának rövid története

Az ezüst sokoldalú és jótékony hatása régóta ismert és elismert. Az ősi Görögországban, Rómában, Főniciában és Macedóniában már használták különböző fertőzések kezelésére, megelőzésére. Hippokratész – az "orvosok atyja" – szerint, az ezüst kiválóan alkalmas vágott sebek gyógyítására, szívproblémákra, de nagyra becsülte vértisztító, valamint fertőtlenítő hatását is. Már az akkori kortárs "gyógyszerkönyvben" is megtalálható volt a leírása.
Későbbiekben felismerték hasznosságát kolera,- szifiliszgyógyításban, és epilepsziás rohamoknál is.

Napóleon és Alexander cár is kiválóan alkalmazta folyóvizek tisztítására, mely után az alkalmassá vált emberi fogyasztásra is. Ezt a gyakorlatot alkalmazták az első és második világháború során is.

Modern kutatás tudományos módszerrel

1861-ben Thomas Graham felfedezte, hogy bizonyos alkotók keresztül tudnak hatolni a sejtfalon, míg egyes alkotók nem. Felfedezett egy stabil, köztes anyagi állapotot és képes volt ennek jellemzésére is. Graham felfedezése abban állt, hogy a közegek oldott állapotba tudnak jutni olyan módon, hogy más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az eredeti közeg. A kolloidok kifejezést használta (a kola=ragasztó kifejezésből) erre a köztes állapotra, ami olyan mint a ragasztó. A zselatin és a kapcsolódó közegek voltak számára a legnyilvánvalóbbak ebben az egyedülálló állapotban.

Tények

Az ezüstkolloid az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit és így rövid időn belül el pusztulnak. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét lerombolva akadályozza annak szaporodási lehetőségét, így segítve elő pusztulásukat. Míg a gombák, baktériumok egy bizonyos, számukra életfontosságú enzimjét blokkolva okozza rövid időn belüli pusztulásukat.

Már 10ppm-es (parts per million) koncentráció mellett nagyobb baktérium ölő hatása van, mint a legtöbb gyógyszerként kapható antibiotikumnak. A mai napig kb.650 féle kórokozóról tudjuk, hogy az ezüstkolloid hatékonyan elpusztítja.

Laboratóriumi körülmények között, kémcsőben kb. hat perc alatt semmisít meg minden kórokozót. A hirhedt, ún."kórházi baktériumot", a Staphilococcus Aureust is megsemmisíti ennyi idő alatt)

Az ezüst esszenciális nyomelem, mind a növények és az állatok, mind az ember számára.
Orvosi kutatások világosan kimutatták az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatot.
Az ezüstkolloid rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális

hatással, ami a máj regenerációját elősegíti, méregtelenítését fokozza.
Ezenkívül igen hatásos csontregeneráló is, 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményezve.
Vágott, horzsolt, égéses sérüléseknél elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.

Régen nem volt szükség különféle táplálékkiegészítőkre, mert a növények tartalmazták azokat az ásványi anyagokat, nyomelemeket, amire az emberi szervezetnek szüksége van. Sajnos a mai tömegtermeléssel járó időszakban a növények nem tudják ezeket a tápanyagokat magukhoz venni.

Az ezüst kolloidális formában használva nem károsítja a szervezetet és nincs mellékhatása, egyéb gyógyszerekkel biztonsággal együtt alkalmazható.

A szerves hatóanyagokkal szemben a mikroorganizmusok előbb-utóbb ellenállóak lesznek. Az azonban teljesen kizárt, hogy a baktériumok pl. ezüstel szemben rezisztensé váljanak, mert annak hatása sokféle szerkezeti és enzimfehérjére kiterjed, és gátolja az anyagcserét és a sejtek szaporodását. Az ezüstionok antibakteriális hatása már 1883 óta ismert, és azt is kimutatták, hogy az ezüst az emberi szervezetre még nagyobb koncentrációban sem károsak.

Minőségi követelmények

Miért az Ezüstkolloid?

Kutatásainkból lényegesnek találjuk kiemelni az előállítás során használt ultratiszta víz és a nagytisztaságú Quadrát (9999 azaz 4*9-es ezüst))ezüst fontosságát. Csak kizárólag ezen alapanyagok használatával lehet elérni a szóban forgó kiváló minőséget, ami a megfelelő hatást eredményezi.

Fontos az előállításnál keletkezett ezüst részecskék mérete és tisztasága. Minél kisebb méretűek az ezüst szemcsék, annál hatásosabbak a szervezetben, egyrészt a megnövekedett fajlagos felület,másrészt a könnyebb elterjedés miatt. A tisztaság pedig azért, mert ha nem megfelelő ezüst minőség és víztisztaság van jelen a gyártásnál, akkor nemkívánatos vegyületek keletkezhetnek.

GLP (Good Laboratory Practice) minősítéssel rendelkezik a víztisztító és szűrőberendezés, amit az Ezüstkolloid gyártáshoz használunk. Alapanyagaink is minőségi bizonylattal rendelkeznek, amelyek megőrzésre, kerülnek, kérésre megtekinthetők.

Igyekszünk termékeinket laboratóriumi körülmények között a legnagyobb körültekintéssel, a legjobb eszközökkel és a legmegfelelőbb alapanyagokból előállítani.

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47

Alkalmazás

Az Ezüstkolloid biztonságosan, egész életen át fogyasztható mennyiségét hitelesen az EPA (Envrironmental Protection Agency) végezte aki, ún. Referencia Dózisban állapította meg a napi mennyiséget. Ez RD= 5*10-3 mg/kg/nap, ami azt jelenti, hogy az általuk megállapított napi adag egyenlő a napi saját testsúly kg szorozva 0,005 mg- mal.

Az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) számítása szerint:
Referencia dózis: 5×10-3 mg / kg / nap

Testsúly (kg) Ajánlott mennyiség (ml / nap)
5 1,25
10 2,5
15 3,75
20 5
25 6,25
30 7,5
35 8,75
40 10
45 11,25
50 12,5
55 13,75
60 15
65 16,25
70 17,5
75 18,75
80 20
85 21,25
90 22,5
95 23,75
100 25
105 26,25
110 27,5
115 28,75
120 30

A kolloidált ezüst egyik legnagyobb előnye a sokoldalú és univerzális felhasználás. Az ezüst részecskék elektromos töltésének köszönhetően immunerősítő hatása van.

Beviteli mód Tünetek Alkalmazás
Belsőleg alkalmazva, szájon keresztül Minden baktérium, gomba és vírus fertőzések esetén! Továbbá: Candida, Lime-kor, influenza, vérhas, tífusz, szifilisz, vörheny furunkulus, tuberkulózis, reuma, külső és belső gyulladások minden fajtája, parazita és gombás fertőzések, krónikus fáradtság stb. A folyadékot szájban tartva, majd lenyelve
Külsőleg alkalmazva Bőrbetegségek esetén, mint pl.: akne, szemölcs, bibircsók, hajkorpa, herpesz, lábgomba, furunkulus, nyílt és vágott, égési sebek, gyulladások, rovarcsípés. Tehát minden típusú bőr irritáció esetén alkalmazható! Adagoló spray használata
Gargalizálás és Öblögetés formájában Száj, ill. torok megbetegedések, mandulagyulladás, száj- ill. szájnyálkahártya gyulladások, fogászati beavatkozások, ill. műtétek utáni öblögetés, fogszuvasodás megakadályozása, általános szájhigiénia. A folyadékot szájban tartva, majd kiköpve
Orr-spray formájában Arc-és homloküreg-gyulladások esetén, például orrnyálkahártya gombás, bakteriális és vírusos fertőzései (pl.: herpesz, Stafilococcus Aureus). Adagoló spray használata
Inhalálás Asztma, bronhitisz és tüdőpanaszok esetén (pl.: tüdőhörgők bakteriális fertőzése). Adagoló spray használata
Szemre Kötőszöveti, szem környéki és szemben található gyulladások esetén. Továbbá kontaklencse használatakor fertőtlenítésre. Adagoló spray használata
Hüvelyi és végbéli felhasználás Gyulladások, gombásodás, aranyér és nemi betegségek esetén. Intimzuhany alkalmazása

Az Ezüst Kolloid további felhasználása:

Háziállatok számára féreghajtóként, gyulladások és vírusfertőzések esetén is alkalmazható. Adagolása az állat testtömegével egyenesen arányosan növekszik.

Különböző növények esetén hatékony a gombák és a kártevők ellen. A vágott virágok is tovább tarthatók, ha a vázában lévő vízhez kolloidált ezüstöt adagolunk. Gyümölcsök, zöldségek és befőttek tartósítására is felhasználható.

A háztartásban hűtők és klímaberendezések szagtalanítására, fertőtlenítésére is alkalmas.

Ezen felhasználási módok kizárólag tájékoztató jellegű információk, a legtöbb szakirodalomból származik, ezért felhasználását és adagolását illetően csak a fogyasztót terheli felelősség.

Fémre és ezüstre érzékeny emberek ne használják!

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése