2008. december 19., péntek

Ezüstviz - Nano Silver - Silver Colloid a legjobb természetes antibiotikum

Mi az a kolloid?
Kolloidoknak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nm (nanométer) közé esik. Egy hasonlattal élve: egy kolloidszemcse mérete oly apró, hogy ha teniszlabda nagyságúra nagyítanánk, mellette egy baktérium öt emeletes háznak tűnne.

Hogyan hat?
Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket.

Nem ismerünk olyan baktériumot, amelyet az 5 milligramm/liter koncentrációjú ezüstkolloid maximum hat percen belül el ne pusztítana. De a gombák és a vírusok is 3-4 percen belül megszűnnek létezni, ha ezzel az anyaggal találkoznak...

A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az kolloid ezüst kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes elpusztítani. Az atomos ezüst a kórokozók pusztulását úgy idézi elő, hogy a baktériumokba, gombákba, parazitákba kerülve gátolja a tiolenzimek működését. A vastagbélben lévő bélflórát nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.

A jó minőségű atomos kolloidális ezüstoldatnak - betartva az ajánlásokat - nincsenek káros mellékhatásai, mivel testazonos részecskékről van szó. (A 19. és a 20. század fordulója táján a tudósok felfedezték, hogy a legfontosabb testnedvek - vér, nyirok - kolloidok.)

Használata javasolt:
A kolloidális ezüst gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Sikeresen alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe maszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47

Hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmúlasztja. Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus!

Egy neves Magyar belgyógyász, Dr. Elek Csaba számos HPV vírussal fertőzött páciensét dokumentáltan, laboreredményekkel bizonyítottan kigyógyította ebből a vírusfertőzésből, mégpedig ezüstkolloid alkalmazásával.
A méhnyakrák világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. A HPV (humán papillómavírus) felelős érte. És bár kezelik, igazából nincs hatásos gyógymód ellene.

Terméktapasztalatok:

"Korábban évente legalább 3-4 alkalommal antibiotikum szedésére kényszerültem különbözo légúti fertőzések miatt.
Amióta szedem az kolloid ezüstöt, nem kellett antibiotikumot szednem, mert nem volt rá szükség.

Egy régi kedves kolleganőm rábeszélésemre szintén kipróbálta az ezüstkolloidot. Egy hét múlva telefonált, hogy hozzak neki még egyet, mert a fia pikkelysömörben szenved évek óta, és az kolloid ezüst hatására állapota jelentősen javult.

A végére hagytam a számomra legfantasztikusabb tapasztalatot.
Egy nagyon kedves hölgyismerősömnél évekkel ezelőtt méhszájsebet diagnosztizáltak. Nagyon félt a műtéttől, ezért úgy gondolta, hogy megpróbál más módszereket is, de sem a természetgyógyászok, sem az orvosok nem tudtak rajta segíteni. Előjegyezték a műtét időpontját. Néhány héttel a műtét kitűzött időpontja elott elkezdte használni az ezüst kolloidot külsőleg és belsőleg is. Elérkezett a nap, már a műtőasztalon feküdt, amikor kezelőorvosa megkérdezte:
- Hölgyem, most Önnek kell eldönteni, hogy elvégezzük e a műtétet, mert a méhszájsebe már szinte teljesen meggyógyult!"

Vass Erika

"Körömgomba miatt kezdtem el enni is meg ecsetelve is alkalmazni az ezüstkolloidot. Egy hónapja használom és látszik, ahogy nő a lábujjamon a köröm az új rész teljesen ép.
Férjem lába excémás volt. Ezüst kolloiddal kezeltük, így már nem hólyagosodott fel. Gyönyörűen beszáradt, és a gyulladást is csökkentette.
A vejem hátát is kezeltük ezüsttel, mert zsírmirigy túltengése van, pár kezelés után leszáradtak a pattanások."

Halmainé Farkas Melinda

"Én korábban nagyon sokat jártam nőgyógyászhoz, szinte minden második héten, ahogy befejeztem a kúrát, amit előirt, újra visszajöttek a tünetek (Candida ), amikkel előtte küszködtem. Így egy pár hónapja elhatároztam, hogy egy alternatív gyógymódhoz fogok folyamodni, mivel anyagilag már nem tudtam finanszírozni. Ekkor ajánlotta az egyik ismerősöm a termékeket ( ezüstkolloid ), amelyet azonnal elkezdtem fogyasztani, és azóta nem látogatom a nőgyógyászom. Számomra ez egy csoda, mivel több éve problémát jelentett számomra."

Oláh Anita

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése